Întrebări și răspunsuri

Cât timp am garanție?

Producătorul Ahorn acordă următoarele perioade de garanție:

  • Etanșeitate: 5 ani (cu condiția fie făcute regulat verificărileacestea le putem efectua în service-ul nostru autorizat)
  • Cabina: 2 ani
  • Aparatură și dotări: 2 ani
  • Șasiu: 2 ani
  • Baterie: 12 luni

Cum pot vedea autorulotele oferite spre vânzare?

Din motive ușor de înțeles, nu putem avea toată gama producătorilor cu care colaborăm pe stoc.

Cele mai căutate modele pot fi însă vizionate în centrele noastre de vânzare.

De asemenea va oferim un serviciu unic: dacă doriți achiziționați o autorulota nouă de la unul din producătorii noștrii, atunci va oferim posibilitatea de a viziona direct la producător diferitele modele disponibile. Un reprezentant de-al nostru va va prelua de la aeroport (Frankfurt, München, Nürnberg sau Stuttgart) și va va însoți la vizionare.

În momentul achiziției autorulotei beneficiați de un discount de 250 Euro pentru a acoperi costurile cu această deplasare.

Care sunt termenele de livrare?

În cazul în care autorulota nu se află pe stoc, termenele de livrare sunt de regulă de 1-3 luni, în funcție de modelul dorit și de perioada anului în care se face comanda.

Unde găsesc piese de schimb?

Pentru motor și șasiu, toate piesele pot fi comandate la producătorul respectiv (Renault, Fiat, Citroen, Peugeot etc.). Celelalte componente pot fi comandate direct la noi.

Care este autorulota potrivită pentru mine?

Dacă sunteți o familie cu copii, cele mai indicate sunt autorulotele tip alcovă.

Patul din alcovă este foarte îndrăgit de cei mici. În cazul în care cei mici sau cei mari se trezesc mai repede, nu se deranjează unii pe ceilalți, deoarece nu trebuiesc rabatate paturi pentru a avea acces în “living”.

Pentru familii mai mici, sau pentru cei tineri, este mai utilă o autorulota tip semi-integrată. Acesea au de regulă un pat rabatabil care se folosește doar dacă este nevoie.  În lipsa alcovei ele sunt mai aerodinamice și au un consum ceva mai redus și o stabilitate la drum mai bună.

În ultima vreme sunt din ce în ce mai căutate și van-urile. Acestea permit viteze mai mari de deplasare, au un consum redus, sunt mai ușor de condus în locuri înguste, iar parcatul este de asemenea mult mai simplu.